Wegens een telefoonstoring bij KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op ons gebruikelijke nummer. U kunt ons bereiken via: 06-25536270 of verhuur@woldringverhuur.nl.

Het complex

Het complex krijgt kwalitatief hoogwaardige appartementen. De woonruimte wordt opgeleverd met laminaat en gordijnrails (zodat je zelf je eigen gordijnen kan ophangen) en in alle woonruimtes komt een zeer luxe keuken en badkamer. Ook in de algemene ruimtes komt de kwaliteit terug. In de gangen komen bijvoorbeeld gietvloeren en de bewoners kunnen gebruik maken van de trap-terrassen aan de waterkant, de fitnessruimte met sauna en het gezellige binnenplein.

Het complex (1)
Waanzinnig mooi wanneer het straks klaar is. Gezellig op het binnenplein, op de trappen bij de waterkant en mogelijk komen er volgend jaar nog drijvende vlotten langs de kade zodat men "op het water" zit.....

Op de voormalige Woldring Meubel Locatie aan de Friesestraatweg verrijst nu een fantastisch gebouw met 435 wooneenheden.

Het pand wordt ongeveer 50 meter hoog. Er komt ook ruimte voor een fitnesscentrum met sauna en een kantoor voor de verhuurder. De appartementen hebben verschillende afmetingen. De meeste appartementen zijn tussen de 35 tot 50 vierkante meter.

 

Hieronder ziet u beelden die de ontwikkeling van het complex weergeven.

Interesse?

Grijp nu uw kans!

De belangstelling is groot – schrijf u snel in en kom bezichtigen!

Plan bezichtiging

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief voor alle updates. Zie ook ons privacybeleid.

Eerst meer weten?