Hoogste punt jongerenhuisvesting bij ‘de Woldring Locatie’ is bereikt

Geplaatst op 11 maart 2019

11 maart 2019 om 20:24 uur

GRONINGEN De bouw van de jongerenhuisvesting de ‘Woldring Locatie’ in de stad Groningen heeft het hoogste punt bereikt. Met 15 woonlagen en 50 meter hoog is het gebouw inmiddels een landmark langs de westelijke ringweg. De 435 appartementen zijn gereed in het najaar van 2019.Marcel Riegman, directeur Woldring United BV: “Het hoogste punt bereiken is altijd een speciaal moment. Dit vieren we vandaag met de vaklieden op de bouwplaats. We werken met een hoge tijdsdruk. De oplevering van deze huurwoningen voor jongeren staat gepland voor september 2019. We hebben een strakke planning. Van Wijnen, ITTB en alle andere betrokken partijen zetten alles op alles om de planning te halen. Vanwege de topprestatie die geleverd moet worden is intensief samenwerken van groot belang. Maar nu is het even tijd voor een welverdiend feestje.

Joost Coolegem, vestigingsdirecteur Van Wijnen Groningen: Er is groeiende behoefte aan jongerenhuisvesting in Groningen. Met de bouw van de “Woldring Locatie” wordt de stad verrijkt met een groot aantal nieuwe woningen voor jongeren. Als Van Wijnen zijn we blij om aan een deel van de oplossing van dat maatschappelijke vraagstuk ons steentje bij te dragen. Het duurzame karakter van het gebouw past goed bij hoe wij willen bouwen. Dat onze medewerkers vandaag door Woldring getrakteerd worden op een feestje is natuurlijk heel fijn. Maandag gaan we full speed door naar de voltooiing van dit mooie pand.

De Woldring Locatie

Naast de 435 appartementen komen aan de voorkant vier commerciële ruimtes. De Woldring Locatie is gericht op laatstejaars studenten, starters op de arbeidsmarkt en jonge stellen. Het complex krijgt kwalitatief hoogwaardige appartementen. De woonruimtes zijn gestoffeerd en in alle appartementen komt een luxe keuken en badkamer. Duurzaamheid en kwaliteit zijn uitgangspunten in het gebouw. Er komen zonnepanelen op het dak en er wordt een WarmteKoudeOpslag-bron gemaakt. Tevens komt er koeling in het gebouw voor de bewoners, die uit de grond komt. Hiermee wordt warmte en koeling geboden aan de toekomstige bewoners. Ook in de algemene ruimtes komt deze kwaliteit terug. In de gangen komen gietvloeren en de bewoners kunnen gebruik maken van de fitnessruimte met sauna.

Bron: Gezinsbode.nl

Interesse?

Grijp nu uw kans!

De belangstelling is groot – schrijf u snel in en kom bezichtigen!

Plan bezichtiging